Contributie en vergunningen


 

 
Wil je lid worden van de vereniging?

Dat kan!
 
Voor onze vereniging hebben we verkoopadressen waar onze vergunningen worden verkocht.
Samen met de VISpas of Kleine VISpas vormt de Lijst van viswateren de schriftelijke toestemming om ergens te mogen vissen. In de lijsten van viswateren zijn de wateren opgenomen, waar je mag vissen met het betreffende document.
Waar mag je vissen     
        
Met de VISpas en bijhorende Lijsten van Viswateren op zak mag je vissen in alle wateren die in deze lijsten vermeld staan. 

Je mag met twee hengels en alle toegestane aassoorten vissen. 
Je hebt één pasje als bewijs dat je lid bent van je vereniging, de federatie én Sportvisserij Nederland.
Je helpt mee aan een goede controle, visstandbeheer en de organisatie van wedstrijden. 
Je bent lid van Sportvisserij Nederland en draagt zo bij aan de belangenbehartiging van de Nederlandse sportvisser zodat jij nog lang kan en mag blijven vissen.

 
Jeugdvispas
       
Tot je 14e jaar mag je onder begeleiding van een volwassene die in het bezit is van de juiste papieren, met één hengel zonder vergunning vissen. Ben je op 1 januari nog geen 14 jaar, maar wil je wel met twee hengels en alle aassoorten in alle wateren kunnen vissen waar je ook met de VISpas terecht kunt (Landelijke Lijst van Viswateren), neem dan de JeugdVISpas.
Vis je alleen met één hengel en niet op roofvis in water van de vereniging, dan heb je aan een jeugdvergunning genoeg. Dit geld niet voor de kreken van Ouwerkerk en het Kaaskenswater

 
Jeugdvergunning

Ben je op 1 januari van het visjaar nog geen 14 jaar en wil je vissen zonder begeleiding van een volwassene, en wil je vissen met één hengel, dan heb je aan de jeugdvergunning genoeg. Je kunt de Jeugdvergunning bij de verkooppunten krijgen. LET OP: Tot je 14e jaar mag je onder begeleiding van een volwassene die in het bezit is van de juiste papieren, met één hengel zonder vergunning vissen.

 
Zeevispas

Voor zeevissers die lid zijn van een vereniging komt de ZeeVISpas. Dit betekent echter niet dat vissen in zee vergunningplichtig is. Door de aanschaf van de zeeVISpas draag je bij aan belangenbehartiging en je kunt zo deelnemen aan het (inter)nationale wedstrijdcircuit. De ZeeVISpas geeft bovendien exclusief toegang tot het Grevelingenmeer, het Veersemeer en bevat de spitvergunning. De ZeeVISpas is bedoeld voor mensen die enkel en alleen op zee vissen. Dezelfde zeevismogelijkheden zijn opgenomen in de VISpas.

 
Onze verkoopadressen van vergunningen:

- Tankstation Prins. Vierbannenstraat 2. 4306 BH Nieuwerkerk 
- Camping de Vierbannen. Weg van de buitenlandse pers 1A. 4305 RJ Ouwerkerk
- 't Dierenhuis. Nieuwstraat 7a Bruinisse
- Bolle dier en tuin. Grevelingenstraat 15 4301 XZ  Zierikzee 
 
 
 
Prijzen
- Vispas

44.00
- Vispas jeugd

24.00 (op 1 januari nog geen 14 jaar) 
- Zeevispas

34.00
- Dagvergunning

12.50
- Eiland jeugdvergunning  

1.00 (op 1 januari nog geen 12 jaar)
 
 
Bij de prijs van de drie verschillende soorten vispassen zijn €5,00 administratiekosten inbegrepen. Bij een tijdige betaling van het nieuwe seizoen worden deze kosten niet meer berekend. Als je betaling niet op tijd binnen is wordt de vispas terug gestuurd naar SVN. Bij een nieuwe aanmelding betaal je dan opnieuw €5,00 administratiekosten.  
 
Betalingsgegevens:
IBAN:  NL 90 RABO 0156035448
BIC:    RABO NL 2U 
Naam: H.S.V. OOSTERSCHELDE
Betalingskenmerk: t.n.v HSV Oosterschelde