Nieuwtjes/Activiteiten


Rabo clubactie - maandag 16 januari 2017

Beste leden, ook dit jaar geeft de Rabobank 120.000 euro weg....De Rabobank Clubkas Campagne stelt dit geld beschikbaar om diverse verenigingen en stichtingen financieel te ondersteunen. Om daarvoor in aanmerking te komen moeten de clubs zoveel mogelijk stemmen vergaren.
 
Ieder lid van de Rabobank kan maximaal 5 stemmen uitbrengen.
Daarbij mag je niet meer dan 2 stemmen per vereniging uitbrengen.
Dus als iemand zijn eigen club 2 stemmen geeft, heeft hij of zij nog 3 stemmen over.
 
Bankier je wel bij de Rabobank maar ben je (nog) geen lid? Meld je hiervoor dan gratis aan!
 
Via deze link kun je razendsnel jezelf lid maken: Lid worden van de Rabo-bank
 
Stemmen kan van 6 t/m 18 april 2017.
 
Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor aanvang van de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 6 april t/m dinsdag 18 april 2017 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht mogen worden.
 
Alleen leden van Rabobank Oosterschelde mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 15 februari 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Via deze link: Lid worden van de Rabo-bank
 
 
Let op: Deze actie kost je geen geld!! Je hebt als lid het recht om 5 stemmen uit te brengen. We vragen je dus niet om geld, maar alleen om je stem. 
Lidmaatschap van deRabobank is gratis, en alleen mogelijk als je daar al klant bent.
 
Bestedingsdoel: organisatie van jeugdbijeenkomsten, voorzieningen voor de bereikbaarheid van het viswater.  Uitzetten van vis voor onze hengelaars 
 
Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking!!
 
Met vriendelijke groet, Het bestuur
 


Terug naar de vorige pagina >