Nieuwtjes/Activiteiten


Federatief kampioenschap zout 2015 - zaterdag 12 september 2015

Zaterdag 24 oktober wordt in een 4 uur durende wedstrijd bepaalt wie de beste kantvisser is van Sportvisserij Zuidwest Nederland.
 
Er wordt gevist in de categorieën "heren", "dames" en "jeugd" (12-18 jaar). Ook wordt er gevist om de verenigingsprijs. De beste drie resultaten per vereniging zijn hiervoor bepalend. Voor de winnaar van elke categorie wordt een zeer fraaie wisseltrofee beschikbaar gesteld. Maar ook andere prestaties worden beloond. Door diverse sponsors wordt een bijzonder fraaie prijzentafel beschikbaar gesteld zodat één op de vijf vissers prijs heeft. De deelnemende jeugdleden hebben zelfs allemaal prijs!
 
Dit jaar is gekozen voor een parcours aan de Dintelhaven. Het parcours wordt in vijf vakken ingedeeld. In vak C vist de jeugd, in vak D vissen de dames. We staan onderling zo'n 20 meter uit elkaar. Nieuw dit jaar is de Stek van Ard. Elk vak heeft een Stek van Ard. De Stek van Ard is één van de uitgezette visplekken. Welke stekken dit zijn wordt vóór de wedstrijd, tijdens de opening, door loting bepaald. Als degene op de Stek van Ard zijn vak wint, krijgt hij € 100,-. Wordt er op de Stek van Ard niet het vak gewonnen, dan gaat deze prijs niet over naar een ander. Alle vissers uit Brabant, Zeeland en Zuid-Holland zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan het kampioenschap. Voorwaarde is wel dat ze lid zijn van een bij Sportvisserij Zuidwest Nederland aangesloten vereniging.
 
Het inschrijfgeld voor de categorieën Jeugd, Dames en Heren bedraagt € 10,00. Voor de verenigingsprijs wordt geen inschrijfgeld gevraagd.
 
Let op: Aanmeldingen én betalingen dienen vóór 19 oktober binnen te zijn bij Johan Rombouts.
 
Vermeld bij aanmelding bij Johan uw naam en voornaam, adresgegevens, geboortedatum en welke categorie u mee wilt vissen.
U kunt zich aanmelden voor de categorie, dames, heren of jeugd, én of u meevist voor de verenigingsprijs.
 

zaterdag 24 oktober aan de Dintelhaven van 10:00 uur tot 14.00 uur.


Terug naar de vorige pagina >