Nieuwtjes/Activiteiten


Jeugd clinic - dinsdag 17 maart 2015

Beste U14-visser,
 
afgelopen zomer heeft Nederland voor het eerst meegedaan aan een wereldkampioenschap zoetwatervissen voor junioren onder 14 jaar. Dit Nederlands team is in Assen vijfde van de wereld geworden, wat een hele goede prestatie is voor de eerste keer! Omdat de bondscoaches graag meer talent onder 14 jaar wil leren kennen, organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland in samenwerking met Sportvisserij Nederland twee U14-clinics bij jou in de buurt!
 
Vind jij het leuk om te vissen, ben je bereid veel te leren en zou je (later) wel aan wedstrijden mee willen doen? Was je daarnaast jonger dan 14 jaar en ouder dan 9 jaar op 31 december 2014? Dan is deze U14-clinic zeker iets voor jou! Onder leiding van echte topwedstrijdvissers die veel internationaal vissen en voor Nederland uitkomen, houdt Sportvisserij Zuidwest Nederland U14-clinics op:
 
Zondag 19 april 2015 van 09.00 uur tot ongeveer 15.00 uur
 
Omdat Sportvisserij Zuidwest Nederland een grote federatie is, worden er twee clinics georganiseerd. Zodat er altijd wel één in jouw buurt ligt!
 
De ene clinic wordt in Tilburg gevist (het water wordt later bepaald en ontvang je bij de uitnodiging als je je hebt aangemeld) en wordt verzorgd door niemand minder dan bondscoach Stefan Verhoeven en Sjors Milder (wereldkampioen en vice-wereldkampioen bij de jeugd).
 
De andere clinic vindt plaats aan de Vlaardingervaart en staat onder leiding van de bondscoach Jan van Schendel en lid van het gouden WK-team Jürgen Spierings. De coaches leren je hier de basis van het wedstrijdvissen. Ook al is de clinic zelf géén wedstrijd. De coaches vinden het niet belangrijk of je nou een visje meer of minder vangt dan je buurman. Wat zij wel graag willen zien, is jouw manier van vissen. Denk daarbij aan vistechnieken, voeren (met de hand en cuppen), tactiek en hoe fit je bent. Geef de coaches een uitgebreid kijkje in jouw vismogelijkheden, laat zien wat je in huis hebt!
 
Omdat Nederland in 2015 niet met een U14-team aan het WK in Servië deelneemt, heeft Sportvisserij Nederland een andere internationale ervaring voor de grootste talenten bedacht. Na de clinic in Tilburg of aan de Vlaardingervaart kun je je plaatsen voor een landelijke clinic (vindt plaats op 14 mei 2015). De beste vissers tijdens de landelijke clinic winnen een vistrip naar het buitenland (het weekend van 24/25 mei 2015) onder leiding van bondscoaches Jan van Schendel en Stefan Verhoeven!
 
Deelnemen is helemaal gratis en er wordt voor aas en voer gezorgd (dit hoef je dus niet zelf mee te nemen)! Wel mag je je eigen visspullen meebrengen. Alles wat je gebruikt wanneer je zelf gaat vissen. Wil je meedoen? Dan kun je je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en deze per post te sturen aan Sportvisserij Zuidwest Nederland, Biesboschweg 4a, 4924 BB Drimmelen of via e-mail naar ard@sportvisserijzwn.nl. Aanmelden voor de clinic kan tot uiterlijk 1 april 2015!
 
Zodra alle inschrijvingen binnen zijn, krijg je na 8 april 2015 bericht.Vul snel het inschrijfformulier in, we zien je graag op 19 april in Tilburg of aan de Vlaardingervaart!
 
Met vriendelijke groet,Ard VerheijenNamens Sportvisserij Zuidwest Nederland
 
 
 
Bijlage: aanmeldformulieru14clinic-1.pdf


Terug naar de vorige pagina >